Thursday, November 12, 2009

habitat

Block of flats in “Ljulin” residential complex, build in the last years. The architects – young couple, live in the penthouse, for sure the best place in this ant-hill. Unfortunately this social housing looks too cheap, but I appreciate the effort to bring some diversity in the uniform surrounding.

7 comments:

Gunn White said...

Unique architecture. Hopefully it is better inside than outside.

Jacob said...

It's very different and rather unattractive. Can't imagine someone actually worked to design it.

Bergson said...

a sky as i like

Tash said...

I really like the shape of the building including the curved edge. Very ship like.

Lachezar said...

Good for diversity, interesting shape, but yeah leaning a bit on the cheap and nasty side too..

SmitoniusAndSonata said...

Wouldn't look too awful without the airconditioning units .The curves soften it a bit . But they'll have been working to a budget , I suppose .

Inty swetha said...

its beautiful.. i wish i was at the top having a look around :)